Yüksekova'da 44 kilo 700 gram eroin ele geçirildi

Yüksekova'da 44 kilo 700 gram eroin ele geçirildi

Hakkari Emniyet Müdürlüğü, Yüksekova ilçesine bağlı Bölük Köyü'nün Çatalkaya mezrasında bir adrese düzenlenen operasyonda 44 kilo 700 gram eroin ele geçirildiğini açıkladı. olay ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Hakkari emniyet Müdürlüğünden operasyon ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve Yüksekova Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce 12.03.2020 tarihinde yapılan çalışmalarda; Yüksekova ilçesi Bölük Köyüne bağlı Çatalkaya Mezrasında bir ikamette yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi alınmış, tespit edilen ikamette ve müştemilatında yapılan aramalarda 3 çuval içerisinde 80 parça halinde; 44 kilo 700 gram eroin maddesi ele geçirilmiş, olay ile ilgili olarak 2 (iki) şahıs yakalanmıştır. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak TCK Madde 188 kapsamında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Nakletmek” suçundan işlem başlatılmış olup adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.