Yüksekova'da 359 kilo esrar ele geçirildi

Yüksekova'da 359 kilo esrar ele geçirildi

Hakkari Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Yüksekova ilçesinde durdurduğu bir araçta yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce  “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 05.01.2020 günü İlimiz Yüksekova-Esendere karayolu üzerinde durdurulan bir araç üzerinde yapılan aramada toplam daralı ağırlığı 359.400 gram olan esrar maddesi ele geçirilmiştir. 1 şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.