Yüksekova'da 3 farklı uyuşturucu operasyonu!

Yüksekova'da 3 farklı uyuşturucu operasyonu!

Hakkari Valiliği, güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalar kapsamında Yüksekova ilçesinde 3 farklı noktada değişik miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini, 1 kişinin tutuklandığını 1 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin, 20 Haziran günü Yüksekova İlçesinde bulunan bir adreste yapılan aramada 79 adet Suboxone isimli uyuşturucu hap ele geçirildiği olayla ilgili bir şahsın çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Hakkâri Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği bilgisi paylaşıldı.

Valilik açıklamasında yine 22 Haziran tarihinde Yüksekova İlçesine bağlı Keçili Köyü yakınlarında şüpheli araçtan atılan paketler üzerinde yapılan incelemede 3 kilo 940 gram eroin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

22 Haziran günü Yüksekova İlçesi Esendere yolu üzerinde bulunan uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 23 kg afyon sakızı ele geçirildiği bilgisini paylaşan valilik bu olay ile ilgili bir şahsın gözaltına alındığını duyurdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.