Yüksekova'da 2 günlük elektrik kesintisi

Yüksekova'da 2 günlük elektrik kesintisi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 gün süreyle elektrik kesintisi uygulanacağı öğrenildi.

Yüksekova VEDAŞ İşletme birimi tarafından ilçede yapılacak bakım çalışmasından dolayı 21 ve 22 Aralık 2019 tarihlerinde sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle: "İl Müdürlüğümüz sorumluluk alanında bulunan Yüksekova İlçesine bağlı Vedaş İşletme birimimiz tarafından Yüksekova DM de yapılacak bakım çalışmasından dolayı Bağışlı TM den Fider-2, Fider-6, Fider-1 ve Yüksekova TM den Ova-1 ve Ova-2 Fiderlerinde 21-22.12.2019 tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Söz konusu enerji kesintisi yapacağımız ENH (Enerji Nakil Hattı) şebekesinden beslenen müşterilerimize çalışma boyunca enerji verilmeyecektir. İl Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan çalışma esnasında enerjisiz kalacak bölgeler ekte belirtilmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum