Yüksekova'da 177 kilo eroin, 10 bin maske ve 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Yüksekova'da 177 kilo eroin, 10 bin maske ve 3 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Akpınar Köyü kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 177 kilo eroin 10 bin tıbbi maske ve 3 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Hakkari Valiliğinden operasyona ilişkin yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Açıklamada, "26.03.2020 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Akpınar Köyü Golegiri Mezrası kırsal alanında yapılan arama tarama faaliyeti sırasında toprağa gizlenmiş vaziyette; 177 kilogram eroin, 10000 adet tıbbi maske, 3000 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

000-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.