Yüksekova'da 15 bin tonluk su deposu için hazırlıklara başlandı

Yüksekova'da 15 bin tonluk su deposu için hazırlıklara başlandı

Yüksekova’da İçme Suyu ihalesini alan yetkili firma tarafından 900’lük çelik borular sahaya indirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin İpek Mahallesinde yeni yapılacak olan 15 bin tonluk su deposundan başlayıp, Yeşildere Mahallesi, Güngör Mahallesi ve Yeni Mahalle üzerinden geçecek olan 900’lük çelik boruların kurulması için yetkili firma tarafından borular sahaya indirildi. Toplamda 2 bin 583 metre uzunluğunda olacak ana şebeke hattının kurulumuyla ilgili çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Yapılacak olan çalışma ile ilgili kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “İhaleyi alan yetkili firma tarafından döşenecek olan 900’luk ana şebeke içme suyu boruları sahaya vinç yardımı ile indirildi. Ana şebekenin geçeceği güzergahlara borular bırakıldı. Yeni yapıacak olan 15 bin tonluk su deposundan verilecek su için hazırlıklar başlamış oldu hepimize hayırlı olsun” dedi. 

unnamed-007.jpgunnamed-(1)-048.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum