Yüksekova'da 104 kilo eroin ele geçirildi

Yüksekova'da 104 kilo eroin ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Güldalı mevkiinde bulunan 2 şüpheli şahsın ikametlerinde yapılan aramada 104,5 kg eroin maddesi ele geçirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada,"İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 21.03.2018 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Güldalı mevkiinde bulunan 2 şüpheli şahsın ikametlerinde yapılan aramada 104,5 kg eroin maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslardan 1’i çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış olup; diğer şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.