Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi'nde sertifika töreni

Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi'nde sertifika töreni

Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi tarafından verilen Bakanlık Oluru ile Aile Eğitim Programı eğitimi sona erdi. Eğitim alanlar, düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı.

Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitimler, bugün verilen sertifika töreni ile son buldu.

Bakanlık oluru ile Aile Eğitim Programlarından oluşan eğitim; Giresun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Temel Önder, Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli öğretmen Can Artan ve Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili İdris Turan tarafından verildi.

Hakkari genelinde çeşitli kurumlarda görevli 23 kişinin, günler süren eğitimin ardından sertifikalarını teslim aldı.Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili İdris Turan, Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve eğitimciler katıldı. (Yüksekova Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.