Yüksekova HDP: Leyla Güven serbest bırakılsın!

Yüksekova HDP: Leyla Güven serbest bırakılsın!

HDP Yüksekova ilçe örgütü açlık grevinde olan DTK Eş Başkanı ve Hakkari Milletvekilli Leyla Güven'e destek açıklaması yaptı. Açıklamada Güven'in taleplerinin yerine getirilmesi istendi.

HDP İlçe binasında yapılan açıklamaya HDP Hakkari Milletvekilli Sait Dede, HDP-DBP İlçe eşbaşkanları ile Barış Anneleri katıldı. 
 
Basın açıklamasını okuyan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Eşbaşkanı Öznur Evin, 24 Haziran genel seçimlerinde Hakkari halkının oyları ile milletvekili seçilen Leyla Güven cezaevinde tutulmasına tepki gösterdi.

CHP Milletvekilli Enis Berberoğlu'nun serbest bırakıldığını anımsatan Evin, Hakkari Milletvekilli seçile Leyla Güven'nin derhal serbest bırakılması çağrısı yaparak, "Özgür bir şekilde bizi Meclis’te temsil etmesini talep ediyoruz. Milletvekilimizin cezaevi şartlarında yapmış olduğu açlık grevini destekliyor ve taleplerinin biran önce yerine getirilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.