Yüksekova 'da 2 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Yüksekova 'da 2 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı

Yüksekova Kaymakamlığı tarafından 2 bin 500 öğrenciye ayakkabı ve eşofman takımı dağıtıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüksekova Kaymakamlığı tarafından Yeni Mahalle'de bulunan Gençlik Merkezinde öğrencilere ayakkabı ve eşofman dağıtıldı. 35 Merkez ve Köy Okulu olmak üzere sporla uğraşan yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldığı belirtildi.

 Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı burada bir araya geldiği öğrencilerle sohbet ettikten sonra, eşofman takımı ve ayakkabıların olduğu paketleri dağıttı.

Kaşıkçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere Yüksekova’da değişim dönüşüm zamanı, bu değişim dönüşüm zamanında biz sadece ilçemizin alt ya da üst yapısıyla uğraşmıyoruz. Bunun yanında yeni yetişen neslin en iyi şekilde eğitim alabilmesi ve sportif faaliyetlerini en iyi şekilde yapabilmesi için uğraşıyoruz.  Her alanda bilgili ve birikimli olmalarını istiyor ve çabalıyoruz. Bu kapsamda sporla uğraşan yaklaşık 2 bin 500 öğrencimize Eşofman takımı ve ayakkabı dağıttık. Önümüzdeki dönem bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Bizim derdimiz gençlerimiz, bizim derdimiz çocuklarımız. Birçok spor dalıyla uğraşan öğrencilerimizin tamamına bu gün itibariyle malzeme dağıtımı gerçekleştirmiş olduk. Gençlerimizden tek isteğimiz çalışmaları ve gayret göstermeleri. Biz her konuda destek vermeye hazırız. Öğrencilerimizden dünya sıralamalarında dereceler istiyoruz ve onlara güveniyoruz. En iyisini çıkarmak için uğraşıyoruz. Bu anlamda vakfımızdan, Milli eğitim müdürlüğümüze, Gençlik Spordan, Öğretmenlerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca çocuklarımızın aldığı madalyaların ve birinciliklerin artarak devamını diliyorum. Tüm öğrencilerimize, gençlerimize başarılar diliyorum” dedi

Kaymakam Kaşıkçı’ya Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz ve Kurum amirleri eşlik etti.

unnamed-(1)-128.jpgunnamed-(2)-100.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.