Yüksekova Belediyespor'dan Soylu'ya ziyaret!

Yüksekova Belediyespor'dan Soylu'ya ziyaret!

Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticileri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ankara’daki makamında ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticileri İçişleri Görüşme esnasında Bakan Soylu’ya Yüksekova Belediyespor yöneticileri takımın atkısını hediye ettiler.

 Makamlarında kendilerini kabul ettikleri için Sayın Bakan Soylu’ya çok teşekkür ettiklerini belirten Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, “Öncelikle misafirperverlikleri ve bizim takım için verdikleri maddi manevi destek sözü için kendilerine şükranlarımızı sunarız.

Şuan takımımız Bal Liginde mücadele etmeye başlayacak, Allah'ın izniyle 3. Lig için canla başla mücadele edip takımımızı layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

unnamed-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum