Yüksekova Belediyespor'dan maça davet

Yüksekova Belediyespor'dan maça davet

Yüksekova Belediyespor yönetimi, 01 Ekim Pazar günü ligin ikinci hafta maçı için tüm futbolseverleri destek vermeye davet etti.

Bölgesel Amatör Lig’te mücadele eden Yüksekova Belediyespor, yoğun bir çalışma dönemininin ardından yeni sezona başladı. Büyük hedeflerle yoluna devam etmek isteyen Belediyespor, Ligin ikinci haftasında Tatvan Gençlerbirliği spor  ile kendi sahasında karşılaşacak.
01 Ekim Pazar günü, saat 14.00’da Yüksekova Şehir Stadı'nda  oynanacak maçta taraftarının desteği ile maçta 3 puan almak isteyen Belediyespor, tüm Yüksekova halkını maça davet etti. Belediyespor yönetiminden yapılan açıklamada, taraftarlar desteğinin çok önemli olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.