Yüksekova Belediyespor Siirt'i konuk edecek!

Yüksekova Belediyespor Siirt'i konuk edecek!

Yüksekova Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupasının birinci turunda Siirt İl Özel İdare'yi konuk edecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nın birinci turu bu hafta başlıyor. Kupa için mücadele verecek olan siyah Yüksekova Belediye Spor, ilk maçında Siirt Özel İdare'yi konuk edecek.Yüksekova İlçe stadyumunda oynanacak maç, saat 15.00'da başlayacak.

Maç ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediye Spor Kulübü Sportif Direktörü Mithat Özcaner, maçın Perşembe günü (29 Ağustos) oynanacağını söyledi.Yüksekovalı taraftarlara seslenen Özcaner, "Takımı Yüksekovalı gençlerden kurduk, geçen sezon kulübün iskeletini oluşturmaya çalıştık. Tecrübeli 2-3 futbolcuyu gençlerimizin içine kattık. Amacımız kupa maçını kazanmak.” dedi.Tüm Yüksekovalıları maça davet eden Özcaner, “Teknik heyet ve futbolcularıma güveniyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.