Yüksekova Belediyespor Kulübü Bakan Özhaseki'yi Ziyaret etti

Yüksekova Belediyespor Kulübü Bakan Özhaseki'yi Ziyaret etti

Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanı, Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

 Yüksekova Belediyespor kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve kulüp yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek, Yüksekova Belediyespor atkısını hediye ettiler.
 Takım için gereken girişimlerine devam ettiklerini belirten Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, “Takımımızın daha başarılı olabilmesi için desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla fırsat buldukça ilgili yerlerle görüşmeler sağlıyoruz. Gittiğimiz her yerde de destek alıyoruz. Allah’ın izniyle takımımızı çok güzel yerlere taşıyacağız. Ziyaret ettiğimiz Çevre ve Şehircilik bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’den de takımımız için destek sözü aldık. Misafirperverlikleri ve Destekleri için kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

unnamed-035.jpgunnamed-(1)-074.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.