Yüksekova Belediyespor Hakkari Belediyespor’u 8-0’lık skorla yendi

Yüksekova Belediyespor Hakkari Belediyespor’u 8-0’lık skorla yendi

Amatör Lig’de oynayan Yüksekova Belediyespor rakibi olan Hakkari Belediyespor’u 8-0’lık skorla yendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Amatör Lig’de mücadele veren Yüksekova Belediyespor ilk devrenin son maçını Hakkari de oynayarak net bir skorla rakibi olan Hakkari Belediyespor’u geçmeyi başardı.
İlk yarıyı 3-0’lık skorla önde kapatan Yüksekova Belediyespor ikinci yarıya hızlı başlayarak peş peşe attığı gollerle rakibini 8-0 yendi.

Hakkari Amatör Liginde oyandığı beş maçtan 46 gol atıp kalesinde sadece 1 gol gören Yüksekova Belediyespor adım adım şampiyonluğa ilerliyor.

Maçı izleyen ve memnun olduklarını dile getiren Yüksekova Belediyespor Kulüp başkanı Fevzi Yıldırım, Futbolcuların göstermiş olduğu yüksek performanstan dolayı kendilerine teşekkür ederek, bundan sonraki maçlarda da aynı performansı istedi. Şuan ki hedeflerinin ise Bal Ligi olduğunu dile getiren başkan Yıldırım futbolculara başarılar diledi.

Maçı değerlendiren, Yüksekova Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Önver, “Maça çok etkili başladık. Hemen akabinde golü bulduk. Biz takım olarak kendimize bir hedef koymuşuz en yakın takipçimizi farklı bir skorla yenip amacımıza ulaşmak istiyoruz. Bu sene Şampiyon olup Yüksekova Belediyespor’u tekrar Bal Liginde temsil etmek istiyoruz.  Tribünde bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, Kulüp Başkanımız Fevzi Yıldırım’a ve tüm yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

unnamed-(1)-020.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.