Yüksekova Belediyesinin, karla mücadele çalışması devam ediyor

Yüksekova Belediyesinin, karla mücadele çalışması devam ediyor

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Araç Sevk ve Bakım Amirliği Karla Mücadele ekibi kış sezonu boyunca sürdürdüğü çalışmalarına tüm hızıyla ve aralıksız bir şekilde devam etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/YÜKSEKOVA

Her kar yağışı ile birlikte öncellikle yoğun yaşam alanları ve yoğun ticaret alanları temizlendikten sonra İlçenin can damarı olan Cengiz Topel Caddesinde karla mücadele çalışmaları yürütüldü.
Öte yandan aciliyet arz eden cadde ve sokaklar temizlendikten sonra Dağlıca yol boyu, Şemdinli yolu ve İpek yolunda bulunan kaldırımlar kardan arındırıldı.

Tüm bu çalışmalar bitirildikten sonra bu günde İlçede bulunan okulların önlerinde biriken kar yığınları iş makineleri tarafından kaldırılarak şehir dışına taşındı. Bu neticede okul bahçelerinde öğrenciler daha geniş ve ferah bir alanda zaman geçirebilecekler.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, “Kış sezonu boyunca ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ederek hizmet konusunda eksiksiz bir karla mücadele yürüttüler. Elbette çetin geçen kış şartlarının zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Başkan Kaşıkçı’nın talimatı ile yaptığımız programlar neticesinde gerekli çalışmalar eksiksiz bir şekilde yapıldı. Bu günde ekiplerimiz mahalle yollarında yaşanacak su taşkınlarının önüne geçmek için hummalı çalışmalar yürütürken bir diğer ekibimiz ise ilçemizde bulunan okulların önlerinde oluşan kar yığınlarını kaldırmak üzere çalışmalarına başladılar. Karla mücadele konusunda gerek duyulan çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

unnamed-(1)-026.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.