Yüksekova Belediyesi'nden temizlik kampanyası

Yüksekova Belediyesi'nden temizlik kampanyası

Yüksekova Belediyesi, çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla temizlik kampanyası başlattı.

Yüksekova Belediyesi ilçe genelinde çevre temizliği kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde geçen hafta Eski Kışla ile Mezarlık mahalleleri temizlenirken, bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde çalışma yapılacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, Cumhuriyet mahallesindeki temizlik çalışmasının yarın başlayacağı, çalışmalara katılmak isteyen gönüllülerle sabah saat 08:30’da eski Cezaevi kavşağında toplanacakları ifade edildi.Açıklamada, temizlik çalışmasının her hafta bir mahallede yapılacağı kaydedildi.

Öte yandan çöp bırakma saatlerine vurgu yapan Temizlik İşleri Müdürü Muhyettin Barçın, “Cengiz Topel Caddesinde kalan vatandaş ve esnafımızdan ricamız çöplerini gelişi güzel bir şekilde bırakmamalarıdır. Özellikle Orta Refüje bırakmaları yasaklanmıştır. Yaptığımız yeni düzenleme ile akşam saat 19:00 ile sabah 07:00'de yol kenarına bırakmaları gerekmektedir. Aksi takdirde tespit ettiğimiz vatandaşa ve esnafa cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız” dedi. (Yüksekova Haber) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.