Yüksekova Belediyesi'nden gece mesaisi!

Yüksekova Belediyesi'nden gece mesaisi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Cengiz Topel Caddesi akşam saatlerinde itfaiye ekipleri tarafından tazyikli su ile yıkandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüksekova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezinde bulunan kaldırım, orta refüj ve caddeleri temizleyerek tazyikli su ile yıkadı. Trafiği aksatmamak için yıkama çalışmaları akşam saatlerinde başlarken trafik ise kontrollü sağlandı.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan İtfaiye Müdürü Ziya Erkut “Bildiğiniz üzere ilçemizde yoğun bir çalışma sezonundan geçiyoruz. Kazılan yollar ve caddelerin tozu toprağı araçlarımızın lastiklerine yapışarak çarşı merkezine kadar geliyor. Zaten birkaç gündür söz konusu kazı çalışmaları çarşı merkezinde de devam ediyor. Günlük rutin olarak sulama çalışması yürütüyoruz. Bu günde ekiplerimizle birlikte Cengiz Topel Caddesini tozdan topraktan arındırmak için tazyikli su ile yıkama çalışması yaptık. Her fırsatta bu çalışmayı yürütmeye özen göstereceğiz” dedi.

dsc_0011.jpgdsc_0003-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.