Yüksekova Belediyesi'nden çevre temizliği

Yüksekova Belediyesi'nden çevre temizliği

Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde Yeni Mahallede mıntıka temizliği yapıldı.

Yüksekova Belediyesi tarafından çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor.

Kampanya kapsamında bugün ilçenin Yeni Mahallesinde mıntıka temizliği yapıldı.

Çalışmalara Yüksekova Belediyesinin meclis üyeleri, mahalle muhtarı Kerem Demir, belediye personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan vekili Cumhur Korkmaz, "Belediyeyi 4 ay önce kazanarak hizmet etmeye başladık. Belediye olarak neredeyse sokak çocuğuna dönüştürülmüş bir kentle karşı karşıya kaldık. Bütün kısıtlı imkanlarımıza rağmen, elimizden geldiğince hizmet anlamında kente dokunmayı başarıyoruz. Nitekim temizlik kampanyasında Eş başkanlarımız ve Meclisimizin bir kararı olarak her hafta bir mahallede çevre temizliği yaptık. Bugün de Yeni mahallede bu kampanyayı sürdürüyoruz. Temiz bir kent temiz bir çevre için katkı veren başta Eş Başkanlarımız, meclisimiz, belediye çalışanlarımız, mahalle muhtarlarımız ve tüm halkımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 

1-20190801150552.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.