Yüksekova Belediyesi orta refüjde onarım çalışması başlattı

Yüksekova Belediyesi orta refüjde onarım çalışması başlattı

Yüksekova Belediyesi ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'nin orta refüjünde onarım çalışması başlattı.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibi tarafından, daha önce Cengiz Topel Caddesinde kurulan aydınlatma direklerinin, elektrik hatlarının döşenmesi esnasında bozulan ve hasar gören orta refüjünde onarım çalışması başlatıldı.

Başlatılan çalışmayı Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı, Belediye Meclis üyeleri, Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora ve Park ve Bahçeler Müdürü Necla Macit Yılmaz yerinde takip etti.

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, “2018 Aralık ve 2019 Ocak aylarında kış mevsiminde ilçenin İpek Yolu Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve Şemdinli yolu istikametinde yapılan aydınlatma işi, EKALDES Adlı firmaya ihale edildi. Yüklenici firma, kış ortasında diktiği direklerin birçoğunda sehim oluştuğu ve direk diplerinin dolgu işi yapılmadığı, özellikle orta refüjde yapmış olduğu çalışmalar sonucu bordür taşları ile kilitli parke taşlarının hasar gördüğü tarafımızdan tespit edilmiş ve bozulan kısımları belediyemiz kendi imkanları ile onarmaya başlamıştır” dedi. 

1-20190513183408.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.