Yüksekova Belediyesi, kendi imkanlarıyla yeni bir araç yaptı

Yüksekova Belediyesi, kendi imkanlarıyla yeni bir araç yaptı

Yüksekova Belediyesi, kendi imkanlarıyla eski bir kamyonetten ve kullanılmayan atıl bir su tankerinden sulama aracı yaptı.

Yüksekova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı kademe bölümünde eş başkanların talimatıyla, kısıtlı imkanlarla eski bir kamyonete kullanılamayan bir su tankeri monte edilerek ve gerekli tüm tesisatları da kurularak yeni bir sulama aracı yapıldı.

Söz konusu sulama aracı kademede bulunan ustaların 2 haftalık çalışmaları sonrası bitirilerek boyama işlemleri ve gerekli tüm bakımları gerçekleştirildi. Yapımı tamamlanan araç halkın hizmetinde çalıştırılmaya başlandı.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları, Remziye Yaşar ve İrfan Sarı “İlçemiz hak etmediği bir noktaya çekilmiştir. Belediye olarak içinde bulunduğumuz durumdan imkanlar yaratıyoruz. Özellikle Cumhuriyet ve Güngör mahallelerindeki durum çok vahimdir. En azından yollardan yükselen tozları sulama yoluyla aza indirmek adına, atıl bir tankeri yine atıl bir eski araca monte ederek bir arazöz ürettik. Bilindiği üzere belediyemize gelen hisselere el konulması ve bu tür çalışmaların da belirli bir giderinin olmasından kaynaklı böyle bir çalışma yapmaya karar verdik.  Tamamen çalışanlarımızın emeği ile yaptığımız bu aracı halkın hizmetine sunan arkadaşlarımızı da canı gönülden kutluyoruz. Halkımıza hizmet üretme noktasında daha büyük ve imkansızlıktan imkan yaratmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum