Yüksekova Belediyesi için #YüksekovaİçinKardeşBelediyeİBB etiketiyle kampanya başlatıldı!

Yüksekova Belediyesi için #YüksekovaİçinKardeşBelediyeİBB etiketiyle kampanya başlatıldı!

Hakkari'nin Yüksekova Yüksekova Belediyesine destek olmak amacıyla Twitter'da #YüksekovaİçinKardeşBelediyeİBB hashtagı ile bir kampanya başlatıldı.

Kayyum yönetiminden kalan yaklaşık 680 milyon TL ile borçla devralınan Yüksekova Belediyesi zor günler yaşıyor.

Tüm gelirlerinin kesildiği ifade edilen belediyenin eş başkanları dahil olmak üzere tüm çalışanları 3 aydır maaş bile alamıyor.

TBMM Genel Kurulunda da gündeme gelen borçlar için verilen araştırma önergeleri de reddediliyor.

Son olarak harekete geçen Yüksekovalı sosyal medya kullanıcıları, belediyelerine destek olmak amacıyla Twitter'da #YüksekovaİçinKardeşBelediyeİBB hashtagı ile bir kampanya başlattı.

Kampanyaya; Yüksekova Belediye Eş Başkanları Remziye Yaşar ile İrfan Sarı, HDP'li milletvekilleri, gazeteciler ve çok sayıda kişi destek verdi.

Bugün başlatılan ve yaklaşık 3 binin üzerinde tweet atılan kampanya, kısa sürede Twitter'ın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Kaynak: Yüksekova Belediyesi için #YüksekovaİçinKardeşBelediyeİBB etiketiyle kampanya başlatıldı! 

1-20190629113756.jpg2-20190629113756.jpg3-912.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.