Yüksekova Belediye spor Futbol yaz okulu açtı

Yüksekova Belediye spor Futbol yaz okulu açtı

Yüksekova Belediye spor Kulübü tarafından her sene açılan ücretsiz Futbol Yaz okuluna 06-19 arası yaş grubu olan 650 çocuk müracaat etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüksekova Belediyespor Kulübü tarafından her sene açılan ücretsiz Futbol Yaz okuluna 06-19 arası yaş grubu olan 650 çocuk müracaat etti. Yoğun talebin olduğu yaz okulunda geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine fırsat tanınıyor. Yüksekova Belediyespor Kulübü tesisleri önünde toplanan çocuklar İlçenin şehir stadında ilk eğitimlerine start verdiler. Bu faaliyet 7 Antrenör tarafından yürütülecek.

Eğitimin ilk gününde Yüksekova Belediyespor Başkanı Fevzi Yıldırım sahada hazır bulunarak, bekledikleri başvuruların üzerinde başvuru aldıklarından dolayı memnun olduklarını ve kalan diğer çocuklarında gelip katılabileceklerini belirtti.

Yıldırım," Bizler futbol konusundaki tüm birikimlerimizi çocuklarımıza vermeyi planlıyoruz. Çok yetenekli çocuklarımız var ve bu çocuklarımızı ülke genelindeki diğer takımlara gönderebilmek, Onun dışında futbol yaz okulumuzda ki bir diğer amacımız ise ilçemizde sosyal etkinlik için somut bir adım atmaktır. Bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese kulübümüz adına sonsuz teşekkür ederim” dedi. 

img_9156.jpgimg_9209-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum