Yıllarını verdi, Sosyal medya fenomeni oldu

Yıllarını verdi, Sosyal medya fenomeni oldu

Küçük yaşlardan itibaren bilgisayar teknolojileri ile iç içe olan Yusuf Güney, yıllar geçtikçe bu alanda kendini geliştirdi ve Sosyal Medya Uzmanı ve Danışmanlık kariyerine adım attı.

Bir Çok Ünlünün Sosyal medya Sorumluluğunu Üstlendi Her geçen gün kendini geliştiren Yusuf Güney, kısa sürede bir çok ünlünün dikkatini çekmeyi başardı. Bir Çok Ünlünün Sosyal medya Sorumluluğunu üstlenen Yusuf Güney bu alanda da adından sıkça söz ettirdi. 

Özellikle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Yusuf Güney şimdiden 1 milyon takipçiye ulaşarak Türkiye'nin sayılı Sosyal medya fenomenlerinden biri haline geldi. Herhangi bir eğitim almadan sosyal medya ve kodlama işine başlayan Yusuf Güney , @yusufguney kullanıcı adıyla 1 milyon takipçiye ulaşarak başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. 

Küçük yaşlarda teknolojiye ve bilgisayar programlarına ilgi duyduğunu söyleyen Güney bu noktaya gelmeyi her zaman kendine hedef koyduğunu söyledi. Şu ana kadar bir çok ünlünün sosyal medya hesaplarını üstlendiğini belirten Yusuf Güney, kendisine bu yönde süreli teklif geldiği söyledi. 

Yusuf Güney: Kısa sürede fenomen olunca benimle ilgili internet sitelerinde haberler görüyorum. Elbetteki bu beni gururlandırıyor. Çünkü vermiş olduğum emeklerin karşılığını almış oluyorum. Hedefim bulunduğum noktadan çok daha yukarılara tırmanmak. Daha ileriye de gideceğimi düşünüyorum. Bu noktaya gelmemde emeği geçen herkese teşekkür teşekkür ediyorum" dedi.

yusuf_guney_ic.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.