Yeşilçam Cafe kısa sürede ilgi odağı oldu

Yeşilçam Cafe kısa sürede ilgi odağı oldu

Bir süre önce Hakkari’de faaliyete geçen ve memurundan öğrencisine her kesimin uğrak adresi olan Yeşilçam Cafe zengin menüsü ile hizmet vermeye devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKRİF HABER

Hakkari’de özellikle dışarıda yemek yemeyi, arkadaşlarıyla çay, kahve içmeyi ve keyifli vakit geçirmeyi sevenlerin uğrak yeri olan Yeşilçam Cafe, kısa sürede ilgi odağı oldu. 

Hakkarili Mimar Hikmet Kanat’ın tasarladığı farklı konsepti ve modern görünümü ile dikkat çeken Yeşilçam Cafe, hijyenik ve nezih oramda güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye devam ediyor. 

Öğrencisinden memuruna, işadamından esnafına hemen hemen her kesimin iş çıkışlarında, öğle aralarında ve hafta sonlarında vazgeçilmez adresi olan Yeşilçam Cafe,  seçkin kahve çeşitleri, sıcak soğuk içecekler ile yemek ve tatlı çeşitleri ile müşterilerine hizmet veriyor. 

Girişimci hikmet Kanat kısa bir süre içerisinde Hakkarililerin büyük bir ilgisi ile karşılatkları için çok mutlu olduklarını belirterek, Yeşilçam Cafede müşterilerine hizmetin en iyisini vermeye devam edeceğini söyledi. 

Adres: Yeni Hükümet Konağı Karışı Kanat Apartmanı 1. Kat 
İLETİŞİM: 0530 307 33 78

2-344.jpg10-057.jpg4-242.jpg1-368.jpg

6-118.jpg8-070.jpg11-049.jpg

03-090.jpg2-341.jpg5-168.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.