Yeniköprü'de araç kuyruğu

Yeniköprü'de araç kuyruğu

Hakkari-Yüksekova karayolu üzerinde bulunan Yeniköprü Jandarma Kontrol noktasında uzun araç kuyruklarının oluşması yolcuların tepkisine neden oluyor.

Hakkari-Yüksekova -Van yolu üzerinde bulunan YeniKöprü Jandarma Karakolu'nda araç kuyrukları bitmiyor. Güvenlik gerekçesi ile kontrol noktasından geçen araçlar tek tek aranırken yolcuların da kimliklerine bakılıyor.

Tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan kontrol noktasında trafiğin yoğun olduğu vakitlerde uzun araç kuyrukları oluşuyor.  Kuyukta bekleyen vatandaşlar uzun süre boyunca sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

Kimlik ve bagaj kontrolü yapılan arama noktasındaki işlemlerin daha hızlı yapılmasını talep eden vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.