Yazgan, Özçük, Er ve Bayram ailelerinden teşekkür!

Yazgan, Özçük, Er ve Bayram ailelerinden teşekkür!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gele elim kazada hayatını kaybedenlerden Evin, Yazgan,Aysun Er, Çimen Özçük ile Savaş Bayram'ın aileleri acılarına ortak olan herkese teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Cilo-Sat Dağları bölgesinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden 6 kişiden Evin Yazgan, Çimen Özçük ve Savaş Bayram'ın aileleri acılarına ortak olan herkese teşekkür etti.

Yazgan Ailesi adına Ferheng Yazgan adına yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verdi:“Kaza yaşandıktan sonra olay yerine giden, Hakkari’de canazenin alınmasından cenaze törenine kadar eşlik eden; Harran Üniversitesi Öğretim Görevlilerine, tüm siyasi parti liderlerine, kanaat önderlerine, mülki idare emirlerine vs bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan, acımızı paylaşan, yurtiçi ve yurtdışından telefonla arayarak yada mesaj gönderen, sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyelerini paylaşan tüm dostlarımıza ayrıca ilçemiz basın temsilcileri ve çalışanlarına da göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız”

Bayram Ailesi adına İzzet Bayram adına yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verdi:“Tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize  gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Yurtdışından internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, tüm siyasi parti liderleri, Hakkari vali ve kaymakamları, yerel yöneticiler, belediye başkanları, milli eğitim müdürlüğü personelleri, gazeteciler, baro başkanları, öğretmenler, sağlıkçılar Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve  hemşehrilerimize ailemiz  adına çok teşekkür ediyoruz. 6 can ortak acımızdı, acımızı paylaştiginiz için herkesten Allah razı olsun. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

Özçük Ailesi adına Silvan Özçük adına yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verdi:“Bilindiği üzere, 03.08.2020 günü Yüksekova ilçemizin Yeşiltaş köyü mevkiinde meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu, içinde kardeşim Çimen Özçük’ün de bulunduğu altı kardeşimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bizi derinden yaralayan bu olay sebebi ile gerek hastanede ve cenaze töreninde bizi yalnız bırakmayan, gerekse akabinde taziyemize katılan ve ayrıca bizimle iletişime geçerek taziye dileklerini sunan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Yine olayın meydana geldiği ilk andan bugüne kadar bizimle beraber olan başta Hakkari Valimiz, Yüksekova İlçe Kaymakamımız, Hakkari Milletvekillerimiz, Bölge Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Camiamız, Bütün Siyasi Parti Liderlerimiz, Kanaat Önderlerimiz, Sağlıkçılarımız ve Hakkari Baromuza ayrıca teşekkür ediyorum. Belirtmek isterim ki, meydana gelen bu acı olayın halkımız tarafından bu derece sahiplenilmesi ve ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından da insanların bizimle iletişime geçerek taziye dileklerini sunmaları bizi ayrıca gururlandırmış ve acımızı bir nebze de olsa hafifletmiştir. Bu vesile ile kazada hayatını kaybeden diğer kardeşlerime da Allahtan rahmet ve aynı acıyı paylaştığımız kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim bir daha böylesi bir acıyı bize göstermesin. Allah hepinizden razı olsun"

Er Ailesi adına yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verdi:“Kazanın yaşandığı andan cenaze törenine kadar bizleri yalnız bırakmayan başta tüm Yüksekova halkı olmak üzere, kanaat önderlerine, mülki idare emirlerine, acımızı paylaşan, yurtiçi ve yurtdışından telefonla arayarak yada mesaj gönderen, sosyal medya siteleri üzerinden taziyelerini paylaşan tüm dost ve akrabalarımıza ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.