Yazar Kevser Yeşiltaş'ın Yeni Kitabı Çıktı

Yazar Kevser Yeşiltaş'ın Yeni Kitabı Çıktı

Yazarlarımızdan ve Türkiye'de tanınmış araştırmacı yazar Kevser Yeşiltaş'ın Kuantum Fiziği ve Kuantum Felsefesi isimli son kitabı çıktı.

Tasavvufi bir çizgide yazan Kevser Yeşiltaş’ı, okurlar Ene’l Hakk  ile tanıdı. Ardından 13. Yüzyıl Tasavvuf sufilerini konu eden, 7 kitaptan oluşan, kitap serisi takip etti. 

Ene'l Hakk kitabı kısa sürede yüksek okuyucu kitlesine ulaştığı gibi TV'ler de izleme rekorları kıran dizilerin de ilham kaynağı oldu. Bir dönem yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Pargalı İbrahim'in Sultana duyduğu aşkı,  Ene'l Hakk kitabından dizeleri süsledi. 

Bu seride sırası ile Ene’l Hak Hallac-ı Mansur, Batini Mevlana, Işık Eri Hacı Bektaş Veli, Aşka Vardıktan Sonra Kanadı Kim Arar Yunus Emre, Arif için Din Yoktur Muhyidin İbn-i Arabi, Kuş Dili Feridüddin Attar ve Ledün İlmi, isimli eserler okurları ile buluştu. Kısa sürede yüksek bir okur kitlesine ulaşan Yeşiltaş, aynı zamanda bir aşk kitabı yazarıdır.

 Senin Adın Aşk kitabı, tüm dünya kitapevlerinde satışa sunulan ilk kitabı olma özelliği de taşıyor. Böylece dünyanın her yerinden okurları ile buluşmuştur. Büyük bir aşk ve özveri ile okuyucularına yeni ufuklar açan yazarın  Kuantum Gizli Öğretisi adında bilim ile tasavvufu birleştirdiği özel bir kitabı daha var. Bu kitabı kısa sürede en çok satılan kitaplar listesinde baş sıralara yükseldi.
7 sene önce çıkan kitap, şimdilerde yenilendi ve daha anlaşılır bir hale getirildi. Gençlerin ve çocukların da, ders notlarında bir kaynak kitabı olması amaçlandı. Kuantum Fiziği ve Kuantum Felsefesi ismini taşıyor. Tasavvufi eserler ve aşk kitapları ile başarıyı yakalan Kevser Yeşiltaş, aynı başarıyı öykü kitaplarında da sürdürdü. Yazarın 4 kitaptan oluşan Öykü Serisi kitapları var. Bu öykü kitaplarında insanın hayal gücünü zorlayan fantastik dünyasının da kapısını aralamış. 

Öykü kitapları, Tor, Visaiti Thri, Ka’yıp, Uthra.

Üç ana temada sürdürdüğü çalışmalarıyla birlikte, şimdilerde çocuk kitapları hazırlıyor. Özellikle 13-17 yaş grubu ergen gençler için hazırladığı öykü kitapları, bu yıl içerisinde basılmış olacak. 

Yazar Kevser Yeşiltaş'ın Hakkari Objektif Haber Sitemizde ki yazıların devam ediyor.

1-003.png2-003.png3-003.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.