Yaşar ve Sarı: Bundan sonra hizmet zamanı

Yaşar ve Sarı: Bundan sonra hizmet zamanı

Yüksekova’da belediye başkanlığı seçimlerinde galip gelen HDP adayları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı herkese teşekkür ederek, bundan sonra hizmet zamanı olduğunu belirtti.

31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Yüksekova Belediye Başkanlığı’nı HDP adayları Remziye Yaşar ve İrfan Sarı kazandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde 65,87’sini alan eş başkanlar, HDP ilçe binasında tebrikleri kabul etti.

Burada kısa bir açıklama yapan eş başkan Remziye Yaşar, “Seçim süreci boyunca yanımızda olan, desteğini esirgemeyen, çalışmalarımızda emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bugün buraya gelip bizi tebrik eden halkımıza teşekkür ediyoruz. Seçim geride kaldı. Biz halkımıza inandık, güvendik. Onlara hizmet sözü verdik. Bu halk her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de bu amaç doğrultusunda çalışacağız. Bizi yanıltmayan halkımız için ne yapsak az. Bizim için asla ötekiler diye bir şey olmayacak. Bütün halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Eş başkan İrfan Sarı ise, “Yine bir maratonun sonuna geldik. İyi bir yarış verdik. İyi bir yarış sonucunda bu noktaya geldik.Bu vesile ile Yüksekova halkına almış olduğumuz sonucu armağan ediyoruz. Yüksekova halkının bu başarısını göğüsledik ve biz bunu sonuna kadar projeleri gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Sizin sayenizde buradayız. Bunu hiç unutmayacağız. Yoksul halkın çocuklarıyız. HDP, kadınların, çocukların, gençlerin, yaşlıların partisidir, halkın partisidir. Dolayısı ile biz de halk için çalışacağız. Yarış bitti, bundan sonra hizmet zamanı.Bizim için öteki beriki yoktur. Herkes yanımızdadır.Herkese şahsım ve eş başkanım adına saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.