Yaşar Ailesinden taziye teşekkür mesajı

Yaşar Ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçtiğimiz gün Van'da vefat eden Hakkarili Yaşar ailesinin büyüklerinden Hüseyin Yaşar'ın ailesi acılarını paylaşanlar için teşekkür mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Van'da tedavi görürken vefat eden Hakkari Mamxuran aşireti ileri gelenlerinden Hüseyin Yaşar'ın ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti. 

Acılı aile adına paylaşılan teşekkür mesajında, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgından ötürü taziye kuramadıkları belirtildi.

Mesajda, "Bu zor ve acılı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan akrabalarımıza, komşularımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" denildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Babamız Hüseyin Yaşarın vefatı nedeniyle bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmayarak acımızı bizlerle paylaşan ve bizleri arayan Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı sayın Kemal kılıçdaroğluna millet vekillerimiz eski belediye başkanlarımız tüm siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatları kamu kurum ve kuruluşlar aşiret büyüklerimiz yurt dışında ve  Türkiye'nin değişik il ve ilçelerinde arayan tüm dost akraba ve hemşehrilerimize taziyemizde acımızı paylaşarak ve ortak olan tüm büyüklerimize dost akraba ve hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" 

       YAŞAR AİLESİ ADINA OĞLU: NAİF YAŞAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.