Yanlış Emzirilen Bebek Hayatını Kaybetti

Yanlış Emzirilen Bebek Hayatını Kaybetti

Yanlış pozisyonda emizirilen bebek, nefessiz kalarak hayatını kaybetti.

Ankara'da 4 çocuklu Suriyeli ailenin bebeği yanlış pozisyonda emizirme sonucu nefessiz kalarak hayatını kaybetti.

UZUN SÜRE HAREKET ETMEYİNCE FARK EDİLDİ

Olay, gece saatlerinde Altındağ'da meydana geldi. Ulubey Mahallesi 863/3. Sokak üzerinde evde yaşayan 4 çocuklu Suriyeli ailenin fertleri, saat 00.00 sıralarında uyudu. Gece saatlerinde Fatıma E.'yi (4) emzirmek için uyanan anne Takrid E. (22), bir süre sonra bebeğin hareket etmediğini fark ederek, eşi Abdülcelil E.'yi uyandırdı.

YANLIŞ POZİSYONDA EMZİRİLME SONUCU NEFESSİZ KALDI

Abdülcelil E.'nin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemelerin ardından bebeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Belirlemelere göre; bebeğin yanlış pozisyonda emzirme sonucunda nefessiz kalarak öldüğü öğrenildi. Bebeğin cansız bedeni, cenaze aracıyla morga götürüldü.

Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.