Yabancı uyruklu kadın merdivenlerde ölü bulundu

Yabancı uyruklu kadın merdivenlerde ölü bulundu

Fatih'te yabancı uyruklu genç bir kadın, apartmanın merdivenlerinde ölü bulundu. Olaya ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. 

Fatih'te yabancı uyruklu genç bir kadın, 4 katlı apartmanın merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'taki binanın üçüncü katında genç bir kadının yerde hareketsiz yattığını gören yurttaşlar durumu hemen polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. 
 
Polislerce yapılan araştırmada ölen kadının 20 yaşındaki N.S. olduğu öğrenildi. N.S. ile aynı evde yaşayan ve ismi öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir erkek ve beraberindeki 2 kişi gözaltına alındı. 
 
Genç kadının cenazesi, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.