VEDAŞ'tan Spora Destek

VEDAŞ'tan Spora Destek

Hakkari Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) sosyal sorumluluk ve sponsorluk çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada; Şirketimiz hizmet bölgesindeki Elektrik Dağıtım sorunlarını ivedilikle çözerek hizmet kalitesini artırmak ve müşteri memnuniyetini geliştirmek amacıyla yatırım, işletme, bilişim ve AR-GE projelerini hayata geçirmeye devam ederken sosyal sorumluluk ve sponsorluk çalışmalarını da ara vermeden sürdürmektedir denildi.

Şirket olarak sosyal sorumluluk ve sponsorluk projeleri kapsamında; Hakkari Spor Futbol Kulübü’ne, Hakkari Gücü Spor Kadın Futbol Kulübü’ne ve Van Erek Beş Yıldız Hentbol Kulübü’ne forma sponsoru olduğu belirtilen açıklamada, forma sponsoru olduğumuz kulüplerin sporcusu olan başarılı gençlerimiz; Milli Takımlara kadar yükselebilmekte, spor okulları seçmelerinde başarı elde ederek kariyer oluşturabilmekte ve bölgemizin Ülke genelinde temsiline büyük katkılar sağlamakta olduğu belirtildi.

VEDAŞ açıklamasının devamında,” VEDAŞ ailesi olarak gençlerimize güveniyoruz, başarı potansiyellerine ve azimlerine inanıyoruz, spora gönül veren tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz.

Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım Türker beyin öngörüleri, yönlendirmeleri ve direktifleriyle hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk ve sponsorluk projeleriyle bölgemizin adeta lokomotifi olan Şirketimiz, sonraki süreçlerde de gençlerimize avantaj sağlayacak çalışmalarına devam edecektir” denildi. 

3-007.jpg2-014.jpgbasliksiz-1-014.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.