VEDAŞ İl Müdürü Özdemir'den 23 Nisan sürprizi

VEDAŞ İl Müdürü Özdemir'den 23 Nisan sürprizi

VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir kurum çalışanları ile birlikte, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Yüksekova İlçesi Demir Konak Köyü Çukurca Mezrası İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, VEDAŞ Yüksekova ilçe şefi Sertip Dara ve kurum çalışanları  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Yüksekova İlçesine bağlı Demir Konak Köyü’nün Çukurca Mezrası İlkokulu öğrencilerini ziyaret edip, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye ettiler. 

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Demir Konak Köyünün Çukurca Mezrasında öğrencilerle bir araya geldiklerini belirtti. 

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Özdemir,  “Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı eğiten tüm kıymetli öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.  

Çukurca Mezrası İlköğretim Okulu Öğretmeni Özlem Karahan ise ziyaretleri nedeniyle VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir ve kurum çalışanlarına teşekkür ederek, “VEDAŞ ailesine bu güzel sürprizleri için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzünde tebessüm oluşturmaları bizler için çok büyük moral oldu. Ayrıca bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım” dedi.

1-440.jpg2-411.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.