VEDAŞ, Hakkari ve birçok ilde personel ve araç sayısını arttırdı

VEDAŞ, Hakkari ve birçok ilde personel ve araç sayısını arttırdı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), elektrik kesintilerini en aza indirmek için personel ve araç sayısını arttırdı.

Van, Hakkari, Muş ve Bitlis illerinde oluşabilecek elektrik arızalarını en aza indirmek için kolları sıvayan VEDAŞ, personel ve araç sayısını arttırdı. Daha önce 590 olan Arıza Onarım ve Bakım personel sayısı yeni alınan elemanlarla 807 olurken, daha önce 96 olan araç sayısı yeni alımlar ile 124'e çıktı.

VEDAŞ bahçesinde düzenlenen yeni araç ve personel tanıtım programında konuşan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, 2013 Temmuz ayında gerçekleşen özelleştirme sonrasında, en sık karşılaştıkları sıkıntılardan birinin vatandaşlardan gelen arızalara zamanında müdahale edilmemesi, eleman ve ekipman eksikliğine ilişkin şikayetler olduğunu belirterek, şirket olarak bu yönde çalışmalar başlattıklarını söyledi. İklimin ve coğrafyanın fiziki şartlarının çok çetin olduğu bölgede kaliteli enerjiyi sürekli olarak tüketicilere sunmak için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Okuducu, "2017, 2018 ve 2019 yıllarında bu şikayetleri en aza indirmek için araç ve personel sayımızı arttırdık. Şirket genelinde 217 eleman ve 28 araç artışımızla gücümüze güç kattık. Bizim buradaki amacımız; tedarik sürekliliğini sağlamak, enerji kesintilerini en aza indirmektir, arızalara hem hızlı hem de arıza olmadan önce rutin bakımlarımızı gerçekleştirmek suretiyle oluşabilecek arızaların önünü almaktır. Şu anda sadece Van ilimizde daha önce 245 olan eleman sayımız 370 oldu. Bu elemanlarla biz bakımlarımızı yapacağız. Yaz, kış demeden çalışmalarımızı yürüteceğiz. İnşallah bir sonraki sene artık, 'Arızalara zamanında müdahale edilmiyor, geç müdahale ediliyor veya arıza sayımız çok fazla' gibi şikayetleri duymamış olacağız" dedi.

Programa, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Sistem İşletme Grup Müdürü Erdener Özeler, Yatırım Grup Müdürü Orhan Gültepe, EPID Grup Müdürü Mehmet Alemdağ, Müşteriler Grup Müdürü Fatih Talay ve personeller katıldı.

vangolu-elektrik-dagitim-as-vedas-elektrik-kesintilerini-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.