Vatandaşlar sokak hayvanlarını unutmadı

Vatandaşlar sokak hayvanlarını unutmadı

Hakkari'de bir vatandaş topladığı tavuk etlerini soğuk havalarda yaşama mücadelesi veren sokak hayvanlarına dağıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari-Çukurca karayolundaki Köprülü köyünde soğukta açlıktan ölen hayvanları yardımına hayvan sever koştu. Fazıl Güler isimli vatandaş, karayolunda bulunan Başak şen çeşmesi mevkiinde başıboş olarak gezen sokak köpeklere merkezde topladığı tavuk etlerini köpeklere dağıttı.

Sokak köpeklerine topladığı tavuk etlerini elleriyle besleyen Fazıl Güler, "Kışın ayında köpekler başıboş halde terk ediliyor.  başıboş gezen bu sokak köpeklerinin kar altında yiyecek aradığını gördüm. Hayvanları çok sevdiğim için onların aç kalmasına gönlüm razı olmuyor. Kışın ağır ve soğuk geçtiğinde bu köpekler soğuktan donarak telef oluyor. Bende topladığım tavuk etlerini soğukta yaşam mücadelesi veren hayvanlara verdim" diye konuştu.

2-20200113163553.jpg3-20200113163553.jpg4-854.jpg1-20200113163553.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.