Van'da çocuk şenliği düzenlendi!

Van'da çocuk şenliği düzenlendi!

Yaşar Kemal Parkı’ındaki çocuk şenliğine katılan çocuklar birçok atölye etkinliği ile güzel vakit geçirdi.  

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Yaşar Kemal Parkı’nda çocuk şenliği düzenlendi. 

Şenliğe çok sayıda çocuk ve ailelerinin yanı sıra İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Azim Yacan ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Dün başlayan ve bugün sona erecek olan şenlik kapsamında programa gelen her yaşta çocukla eğitici-öğretici ve aynı zamanda eğlenceli bir dizi atölyeler düzenlendi. Şenlik alanına kurulan pandomim, kukla, drama, taş boyama, boomvhacekeres, ksilofon, darbuka ve geri dönüşüm atölyelerinde eğitim gören çocuklar daha sonra sahneye çıkarak öğrendiklerini sergilediler. 

Ayrıca şenlikte, çocuk şarkıları, müzikli kukla gösterisi, zarok ma orkestrası, pandomim gösterileri düzenlendi. Keyifli vakit geçiren çocuklara ve ebeveyinlere belediye tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi. 

Etkinlik kapsamında bugün saat 14:00’te aynı etkinliklerin yanı sıra uçurtma şenliği de düzenlenecek.

2-20190721081725.jpg3-945.jpg4-702.jpg4-702.jpg1-20190721081450.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.