Van Valisi Bilmez'den Vali Akbıyık'a ziyaret!

Van Valisi Bilmez'den Vali Akbıyık'a ziyaret!

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari'ye gelen Van Valisi Mehmet Emin Bilmez,Vali İdris Akbıyk'ı makamında ziyaret etti.

Vali İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından karşılanan Van Valisi  Mehmet Emin Bilmez, ilk olarak Hakkari Valiliğini  ziyaret etti.

Valiliğimiz şeref defterini imzalayan Vali bilmez, daha sonra makamında ziyaret ettiği Vali İdris Akbıyık ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, Hakkari'yi ziyaretleri anısına Vali Bilmez’e plâket ve yöremize ait el dokuması kilim takdim etti.

Daha sonra Vali Sayın Mehmet Emin Bilmez, Vali İdris Akbıyık ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Dağgöl Mahallesindeki Mir Kalesini ziyaret etti.

İlimiz çarşı merkezini de gezen Vali Bilmez, daha sonra Vali Akbıyık ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından Van’a uğurlandı.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.