Van Muradiye Belediyesine operasyon:16 kişi gözaltında

Van Muradiye Belediyesine operasyon:16 kişi gözaltında

Muradiye Belediyesi ve ilçedeki bazı evlere eş zamanlı olarak yapılan operasyonda biri çocuk 16 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Van'ın Muradiye Belediyesi'ne sabah saatlerinde polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında Belediye Eşbaşkanı Dr. Mehmet Ali Tunç'un odası arandı.

İlçede eş zamanlı olarak yapılan ev baskınlarında ise, belediyeye bağlı Halk Ekmek Fırında çalışan Ercan Akkuş, Ercan Dilmaç, Mesut Yılmaz, 15 yaşındaki H.K., belediye meclis üyesi Turan Tunç, Nesim Solmaz, Doğan Başak, Ekrem Karagüle, DBP Muradiye İlçe Eşbaşkanı Mehmet Kaplan, Halil Güler, Kemal Karagüle, Bahattin Karagüle, Yusuf Karagüle ve isimleri öğrenilemeyen 3 yurttaş gözaltına alındı.

Gözaltı gerekçesi hakkında bilgi edinilmezken, 16 kişi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.