Van Büyükşehir Belediyespor TFF 2. Lig'e yükseldi

Van Büyükşehir Belediyespor TFF 2. Lig'e yükseldi

TFF 3. Lig 2. Grup'tan TFF 2. Lig'e yükselen Van Büyükşehir Belediyespor kupasını aldı.

Van Büyükşehir Belediyespor'un play-off finalinde Esenler Erokspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Eryaman Stadı'nda kupa töreni için platform kuruldu.Van ekibine kupa ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili İbrahim Usta verdi.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir ve futbolcular, kupayla trübünlere giderek mutluluklarını taraftarlarla paylaştı.Öte yandan, maçın ardından yaşanan sevinç sırasında Van kulübünün yöneticisi Mehmet Biçer rahatsızlandı. Biçer sahaya giren ambulansla hastaneye götürüldü.

Vanlılar ise Van Büyükşehir Belediyespor'un TFF 2. Lig'e yükselmesini Van sokaklarında coşkuyla kutladı. Araçlarıyla konvoy oluşturan taraftarlar şehir merkezinde tur attı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.