Valilik açıkladı: Hakkari'de yollar ne zaman asfaltlanacak?

Valilik açıkladı: Hakkari'de yollar ne zaman asfaltlanacak?

Hakkari Valiliği belediyenin yol, kaldırım ve alt yapı çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği'nin internet sayfasında yer alan açıklamada; kent merkezinde vatandaşların daha kaliteli ve refah seviyesi yüksek bir yaşam sürdürebilmesi için Hakkari Belediyesi tarafından 25 Nisan’da başlatılan yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarının Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Vedaş İl Müdürlüğü, Telekom İl Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada; Sümbül Mahallesinde (Tekser bölgesi) başlayan altyapı çalışmalarının şuanda, Hastane Kavşağı ve Çölemerik Caddesinde devam ettiği; Temmuz ayı içerisinde altyapı çalışmaları İstiklal Caddesinde (Vakıf Kavşağı) yapılacak çalışma ile sona ereceği kaydedildi.

Yol asfaltlama çalışmasının özel bir firma tarafından üstlendiği kaydedilen valilik açıklamasında, 1 Temmuz tarihinde startı verilecek olan yol asfaltlama çalışması kapsamında ilk etapta Sümbül Mahallesinden (Tekser Bölgesi) başlanarak Atatürk Anıtına kadar olan 6 bin 696 metrelik yolun asfaltlanacağı belirtildi.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Ayrıca altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte diğer ara yolların asfaltlanması ve kaldırım çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacaktır. Bu bağlamda siz değerli vatandaşlarımızın daha sağlıklı, daha huzurlu bir yaşam standardına ulaşması amacıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte olup, göstermiş olduğunuz anlayıştan dolayı teşekkür ederiz”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum