Vali'den 'tam kapanmaya' uyan Hakkarililere teşekkür

Vali'den 'tam kapanmaya' uyan Hakkarililere teşekkür

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık Cuma günü başlayıp yarın sabah saatlerinde sona erecek olan kısıtlamalara uyduğu için Hakkari halkına teşekkür etti.

 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Msyıs Cuma günü saat 19'da ve 24 Mayıs Pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek olan kısıtlama ve 'tam kapanma'da kurallara uyan kent sakinlerine teşekkür etti.

Sosyal Medya hesabından paylaşım yapan Vali Akbıyık, "Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Cuma günü saat 21.00'da başlayıp Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayan ve Pazartesi saat 05.00'da tamamlanacak şekilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uyan tüm Hakkarili vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Kent genelinde koronavirüs tedbirlerine yönelik ekiplerin denetimleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.