Vali Yardımcısı Duruk çığ bölgesinde

Vali Yardımcısı Duruk çığ bölgesinde

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Duruk, Kırıkdağ köyündeki çığ bölgesinde incelemelerde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve beraberindekiler de Hakkari-Van kara yolu üzerinde bulunan Kırıkdağ köyünde incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Duruk, Kırıkdağ köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Çığların düştüğü bölgede de ziyaretlerde bulunan Vali Yardımcısı Duruk, köylülere ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. 

Köylüler inen çığın küçükbaş hayvanların içinde bulunduğu ahırların arkasına kadar gelerek durduğunu, can ve mal kaybının yaşanmadığını belirttiler.

kirikdag-cig-3.jpgkirikdag-cig-1.jpgkirikdag-cig-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.