Vali Yardımcı Duruk'tan Bay Kalesine ziyaret

Vali Yardımcı Duruk'tan Bay Kalesine ziyaret

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Duruk Bay Kalesine çıkarak burada görevli Özel Harekât personelleri ile bir süre sohbet ederek sorun sıkıntılarını dinledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Duruk Özel Harekat Şube Müdürü Şaban Bayar ile birlikte 2 bin rakımlı Bay Kalesi'ne çıktı.

Burada görevli Özel Harekat polisleri ile bir araya gelen Vali Duruk ” Güvenlik güçlerinin kendilerine verilen görevi canları pahasına yerine getiriyor. Polis ve Jandarma bölgede fedakârca görev yapmaktadır. Bizler de onların sayesinde Hakkâri’de ve ülkemizin diğer yerlerinde huzur içerisinde uyuyoruz. Hepsine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 

Duruk, yakından ilgilendiği polislerin sorun ve sıkıntılarını dinlediği Özel Harekât Polis Personelleri ile fotoğraf çektikten sonra bölgeden ayrıldı.

3-910.jpg2-20190626114606.jpg1-20190626114606.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.