Vali Toprak'tan HATSO'ya veda ziyareti

Vali Toprak'tan HATSO'ya veda ziyareti

Hakkari Valiliğinden Konya Valiliğine atanan Cüneyit Orhan Toprak eşi Dr.Funda Toprak ile birlikte Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKİF HABER

Son Valiler Kararnamesi ile Hakkari Valiliğinden Konya Valiliğine atanan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak veda ziyaretlerine devam ediyor.

Veda ziyaretleri kapsamında Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını da ziyaret eden Vali Toprak ve eşi Dr Funda Toprak, HATSO Başkanı Servet Taş, HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir ve yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

HATSO'dan ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada, Vali Toprak.'ın, Hakkari’de hizmet yaptığı 2,5 yıl içerisinde halkın taktirini topladığı vurgulanarak, Hakkari halkına Vali Toprak2a gösterdiği sevgi ve saygı için teşekkür edildi.

Vali Toprak da her ne kadar Hakkari’den ayrılacak olsa da gönlünün Hakkari'de kalacağını ifade ederek, yeni görev yeri olan Konya'da kapısının Hakkarililere açık olacağı mesajını verdi. 

HATSO Başkanı Servet Taş, ise Vali Toprak ve eşi Dr Funda Toprak'a odaya yaptığı ziyretten dolayı teşekkür ederek, "Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak ve eşleri Dr. Funda Hanımın Hakkari’ye geldikleri ilk günden bugüne kadar Hakkari halkıyla kucaklaşmaları, bağırlarına basmalarını unutmayacağız. Gerek düğünlerimizde olsun gerekse taziyelerimizde her zaman yanımızda olmaları, kapılarının daima bizlere açık olması büyük önem arz etmiştir. Hakkari’nin öncelikle eğitim olmak üzere ekonomik, sosyal ve kültürel alanda kalkınmasında yapmış oldukları değerli hizmetlerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Yeni görev yeri olan Konya Valiliğinde kendilerine başarılar diliyoruz. Sayın TOPRAK ailesine yaşamları boyunca sağlık ve esenlikler temenni diyoruz" dedi. 

1-758.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.