Vali Toprak'tan Dünya Üçüncüsü Hakkarili Gizemnur'a tam altın

Vali Toprak'tan Dünya Üçüncüsü Hakkarili Gizemnur'a tam altın

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Hakkarili Gizemnur Tatlı’yı ödüllendirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Polis Gücü Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren ve Çocuklar Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Gizemnur Tatlı’yı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Toprak, 02-10 Ağustos 2018 tarihlerinde Tayland’ın Bangkok kentinde yapılan Dünya Çocuklar Muay Thai Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Gizemnur Tatlı ve İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli Muay Thai Hakkari İl Temsilcisi ve Antrenörü Ünal Aşık’ı makamında kabul etti.

Vali Toprak, elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ettiği Gizemnur Tatlı ‘ya tam Cumhuriyet altını hediye ederek hatıra fotoğrafı çekti.

4-394.jpg2-570.jpg3-469.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.