Vali Toprak'tan 150 Çocuğa Oyuncak

Vali Toprak'tan 150 Çocuğa Oyuncak

Türkiye’nin değişik illerindeki iş adamları tarafından gönderilen oyuncaklar, Hakkari Valisi Cüneyit Toprak tarafından çocuklara dağıtıldı.

Vali Cüneyit Toprak, eşi Funda Toprak ve İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun Mustafa Kemal Paşa Anaokulunu ziyaret etti.

Okul yönetimi ve minik çocuklar Vali Toprak ve beraberindekileri çiçeklerle karşıladılar.

Oyuncak dağıtımına eşlik eden Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Kanka polis kıyafeti giyen polis memuru ise dağıtım törenine  ayrı bir renk kattı.

Çocukların bazıları Kanka polise ile tokalaşırken bazıları ise uzun uzun sarılarak bu bizim polisimiz dedi. Resmi kıyafetli polislere de sarılan çocuklar polis abilerini çok sevdiklerini söylediler.

Vali Toprak ve beraberindekiler Durgun Mustafa Kemal Paşa Anaokulu sınıflarını tek tek dolaşarak çocuklarla bir süre sohbet edip oyuncak dağıttılar.

 Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan vali Toprak, Türkiye’ni değişik illerinde iş adamları tarafından gönderilen oyuncakları yaklaşık bin 500 oyuncağı değişik okullardaki çocuklara dağıtacaklarını ve ilk dağıtımını Mustafa Kemal Paşa Anaokulunu da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Vali Toprak,”Hakkari’nin umudu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte hep beraber mutlu bir sabah yaşadık.

 Hakkari’de okullarına devam eden çocuklarla birlikte güzel bir etkinlik yaptık. Türkiye’nin değişik illerindeki iş adamlarının hazırladığı bu güzel oyuncak hediyeleri geleceğimizi emanet edeceğimiz pırıl pırıl burada takdim ediyoruz.

 Çocuklar bu hediyelerden dolayı çok mutlu oldu.  Çok kaliteli oyuncaklar gönderilmiş. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

56.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.