Vali Toprak, Yüksekova'daki patlamada yaralanan polisleri ziyaret etti

Vali Toprak, Yüksekova'daki patlamada yaralanan polisleri ziyaret etti

Hakkari valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova İlçesindeki saldırıda yaralanan 6 Özel harekat polisi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 03 Ağustos 2018 tarihinde Yüksekova İlçesi Meskan Tepe Üs Bölgesinde zırhlı aracın geçişi sırasında PKK tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan özel harekât polisleri tedavi gördükleri Yüksekova Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Toprak, yaralı polislerle bir süre sohbet ederek sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Vali Toprak daha sonra değişik tarihlerde gerçekleşen saldırılarda yaralanan ve hastanede tedavi gören 3 askeri de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

1-609.jpg5-269.jpg4-386.jpg

Kaynak:Hakkarivaliliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum