Vali Toprak Yüksekova'da ziyaretlerde bulundu

Vali Toprak Yüksekova'da ziyaretlerde bulundu

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova İlçesi’nde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova İlçesi’nde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.
 
Vali Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile birlikte gittiği Yüksekova İlçesi’nde Kaymakam ve Belediye başkan vekili Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından karşılandı.
 
İlk olarak Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığını ziyaret eden Vali Toprak, ardından 09.07.2017 tarihinde PKK tarafından roketli ve silahlı saldırının yapıldığı Dağlıca yolu üzerindeki polis noktasını ziyaret etti.
 
Daha sonra ilçede yapımına başlanan TOKİ konutları inşaatında incelemelerde bulunan Vali Toprak, konutların yapımı hakkında ilgililerden bilgi aldı.
 
Ardından Gençlik Merkezine geçen Vali Toprak, burada Yaz Spor Okullarına katılan öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemelerini dağıttı.

08-020.jpg03-051.jpg14-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.