Vali Toprak yaralı askerleri ziyaret etti

Vali Toprak yaralı askerleri ziyaret etti

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca İlçesi Seriberi Üs Bölgesine düzenlenen saldırıda yaralanan ve değişik vakalardan Devlet Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret etti.

Vali Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ile birlikte gittiği Devlet Hastanesinde İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, Hastane Başhakemi Op. Dr. Bekir Doğan, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Hakan Tezer, Op. Dr. Ahmet Aaydın ve Hastane Müdürü Necdet Demir tarafından karşılandı.

Vali Toprak, yaralı iki asker ile değişik vakalardan hastanede tedavi gören askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Doktorlardan yaralı askerlerin  sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Toprak, daha sonra Hastane Başhekimi Op. Dr. Bekir Doğan’ı makamında ziyaret etti.

1-739.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.